Porocell (zsalukő helyett) medence építés!

Hazánkban rendszerint ezt a típust választják akik medence építés mellett határoznak, mert a hagyományos csempeburkolatnál olcsóbban és gyorsabban megalkotható.

A porocell felhasználásával gyorsan, egyedi méretben, alakban elkészíthetõ. Építhetünk belõle süllyesztett, vagy feszített víztükrû medencét, de megszabható többek közt a mintázata, felülete, vízmélysége, formája is.

1,5 mm vastag szöveterõsített fóliát használunk, amelynek élettartama hosszú. A porocell medence építése a legjobb választás, mivel ez a legegyszerûbben felújítható medence variáció és hosszabb az eléttartama.

A fólia elhasználódása esetén könnyen cserélhetõ, de erre 10-15 évig biztosan nem kell számítani.(A gyártó 10 év garanciát vállal az anyagra.)

A porocelles fóliás medence építés folyamata :

-A medence helyének kialakításával kezdõdik (földmunka kézi erõvel, szükség esetén géppel);

-Ezután, a munkagödör aljára kavicságyat helyezünk, amire vasalt lemezbeton kerül. Ekkor helyezzük el a szükséges szerelvényeket. (padlóösszefolyó, csövek, idomok, stb.);

-Ezt követi az oldalak felrakása porocellből. Vasalás, szerelvények beiktatása, majd vibrált betont helyezünk a porocell üregeibe. Kialakítjuk a befúvók, szkimmer, lámpa esetleg látvány és élmény elemek helyét.

-Miután a beton megkötött, cementhabarccsal vakolást majd glettet kap a medence ezek után geotextíliát helyezünk a belsõ felületre.

-A fóliát összehegesztjük a medencében amit a peremre rögzített PVC fóliabádogra fixálunk.

-A medence építés végsõ fázisa, a gépészet telepítése, a szegélykõ rögzítése, a medence körüli terep elrendezése esetleg napozóterasz kiépítése burkolása.

Porocelles fóliás medence építéssel kapcsolatban kérjen árajánlatot most.